Ko je koga nominovao i ko je nominovan – Nominacije za drugo izbacivanje


Ko je koga nominovao i ko je nominovan – Nominacije za drugo izbacivanje

Veliki Brat sinoć je okupio ukućane zbog nominacija. Tina je zaštićena, a kao kapiten, već je nominovala Gorana. Ukućani se pitaju koliko ce njih biti nominovano pa onda kažu da je biti pet, a Anton kaže da mogu i svi da budu.

Prva u ispovedaonicu ulazi , koja dva poena daje Luči i jedan poen Aci.

Zatim je ušao koji je dva poena dao Zorici, a jedan poen Ervinu.

je svoja 2 poena dala Luči, i jedan Aci, dok je veći broj poena dodelio Zorici, a jedan poen je pripao blizancima Miki i Gibi.

je u ispovedaonici dao Luči dva poena, a Aci jedan.

je rekla da dva poena daje Luči, a jedan poen samo zbog toga što ih najmanje i najkraće poznaje daje blizancima Miki i Gibi.

je glasao ovako: dva poena Barbari, a jedan poen Zorici.

je sledeći u ispovedaonici. On dva poena daje Luči jer se ponaša agresivno od kada je sa Goranom a jedan poen Banetu koji ima prednost u odnosu na ostale jer ima novac kod sebe.

je u ispovedaonici i daje dva poena Zorici jer je isključiva i što je zatvorila vrata nekim ljudima u kući, a jedan poen Darka jer četiri dana mu se nije obratio a nije bilo potrebe.

je u ispovedaonici i on dva poena daje Aleksandru zbog svađe i vređanja Zorice. Luči daje jedan poen jer vređa starije osobe i ne zna da podnese poraz.

je u ispovedaonici i dodeljuje Aleksandru dva poena jer je videla njegovo novo lice. Jedan poen daje Banetu jer misli da taj jedan poen neće ugroziti njega i a konkretan razlog je što je mislila da je promenio njegov stav prema njoj.

i su u ispovedaonici i prvo se dogovaraju. Obojica se slazu da ce Banetu dati dva poena jer se pokazalo njegovo pravo lice da im nikada neće pomoći a za jedan poen daju Ivoni jer je dvolična i sa Brandžom se mazi a posle ga neće.

Završno nominovanje imali su i , koji su posle dvoumljenja konačno odlučili da četiri poena daju Banetu zato što se ponaša kao da je komandant otkad je dobio novac, a dva poena Barbari za koju kažu da ništa ne radi, “kao da je princeza”.

i su pomno pratili na plazmi.

se slažu sa većinom ali su iznenađeni Acinim nominovanjem Ervina ali se ne slažu sa Zoricom jer podržavaju Luču.
Kada čuju da je Barbara nominovala Gibu i Miku, Rade kaže da će nju da “srede” kada budu ušli ai čudi se što Baneta niko nije nominovo iako im ne daje hranu. Kaže da će nominovati Gibu i Miku I iznenađuju se kada čuju da je Bane dao dva poena Barbari.

Goran kaže da u kući ima mnogo jeda i zloće. Aleksandar kaže da će on izaći i da će odmah tražiti da jede.

izvor: prva

Related posts