Nemeš: Marijana i ja smo se vjenčali da spasimo vezu, htjeli smo da to bude novi početak


https://www.instagram.com/p/BI-C9FBjxMt/

Njihova je veza krenula burno – pred kamerama Big Brothera, dok je Marijana bila u braku. Nakon dvije godine veze su prekinuli, a nedavno su se vjenčali

Ne mislim da je brak najveći dokaz ljubavi, ali imao sam potrebu da na taj lijep način zaokružimo priču koja je znala biti prilično turbulentna. Htjeli smo da to bude novi početak, prvo poglavlje u mirnom razdoblju i osnova da jači nego ikad nastavimo dalje, kaže (27). Vjenčanje s Marijanom Kovačević (32) početkom mjeseca uslijedilo je nakon velikog pomirenja. Početkom ljeta su nakon dvije godine obnovili vezu započetu 2011. godine u ‘Big Brotheru’. Prekinuli su zbog razdvojenosti jer je Marijana živjela u Zagrebu, a Nemeš u Beogradu. U međuvremenu su oboje imali veze i shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Trenutačno žive u Istarskom Novigradu, gdje su se i vjenčali, a glazbenik kaže kako nije bitno gdje će dalje nastaviti život.

– Bio to Zagreb, Beograd ili inozemstvo, važno je da smo zajedno, da bude posla i pravih prijatelja oko nas – kaže Nemeš. Marijana iz prvog braka s pomorcem Ivanom Čvrljkom ima kćer Korinu (7) koja se s Nemešom odlično slaže. Diplomirani operni pjevač u Hrvatskoj je okupio bend koji nastupa pod njegovim imenom.

– Imamo želju vratiti funk na velika vrata. Naravno, ima bendova koji imaju funky prizvuk, ali otkad nema Kralja, Dina Dvornika, malo tko je uspio tu vrstu kvalitetne glazbe plasirati do velikog broja slušatelja. Mi smo to sebi zadali kao zadatak i bit ćemo ustrajni u tome – najavljuje Nemeš planove za karijeru.

https://www.instagram.com/p/BJCvPvdhDdd/

https://www.instagram.com/p/BJCvlXSBmte/

https://www.instagram.com/p/BJYTAkUBFX0/

izvor: 24sata

Related posts