VIP VELIKI BRAT počinje na proleće – da li Seve, Igor i Keba ulaze u rijaliti?


VIP VELIKI BRAT počinje na proleće – da li Seve, Igor i Keba ulaze u rijaliti?

Na proleće kreće VIP izdanje popularnog rijalitija “Veliki brat”.

– Produkcija “Emotion” planira da na proleće započne šestu sezonu “VIP Velikog brata”. Prošlo je više od tri godine od poslednjeg izdanja rijalitija s poznatim učesnicima, pa producenti smatraju da je pravi trenutak za novu sezonu. Zato su odlučili da porodici Kojić – Kebi, njegovom sinu Igoru i snajki Severini – ponude da se pojave kao gosti koji će u kući provesti maksimalno nedelju dana – kaže izvor “Kurira”.

Pevačica i njen suprug su trenutno na medenom mesecu u Africi, a nakon toga ona planira da objavi novi album. Pošto joj je promocija bitna, velike su šanse da prihvati ponudu.

– Severini će biti potrebna promocija novih pesama. Za razliku od rijalitija koji se prikazuju na drugim televizijama, odgovara joj pojavljivanje u “Velikom bratu”. Pevačica ima odličnu saradnju s produkcijom i već je bila u četvrtoj sezoni “Velikog brata”, doduše samo da bi otpevala novu pesmu, a pojavila se i kao članica žirija u njegovom šouu “Tvoje lice zvuči poznato”, u kome je učestvovao Keba – zaključuje sagovornik iz produkcije i dodaje da je njihova želja da rijaliti bude emitovan u regionu, ali da još nema finalnog dogovora na relaciji Beograd – Zagreb.

izvori: alo/kurir

Related posts