PUKLA LJUBAV: Marijana i Nemeš se razvode?


Šuška se kako se par Marijana i Nemeš razvodi. više ni ne nosi vjenčani prsten, a Nemeš se vratio obitelji u Srbiju. S Nikolom Nemeševićem Nemešom (28) u braku je od kolovoza 2016. Dok se Beograđanin navodno vratio obitelji u Srbiju, Kninjanka konobari u kvartovskom kafiću na zagrebačkoj Savici.

– Marijana dane provodi radeći. Ima puno gostiju u birtiji, pa joj posao nije lak jer nema vremena za odmor. Gosti su većinom muškarci srednjih godina koji je simpatiziraju jer je reality zvijezda i kuha dobru kavu – kaže izvor koji dolazi u kafić smješten u blizini nogometnog igrališta. Dodaje kako Kninjanka radi od početka kolovoza, a Nemeš se još nije pojavio na njezinom radnome mjestu.

Beograđanina smo pitali o statusu njihove veze, ali nam se na poruke nije javio. Trenutačno zarađuje nastupima u beogradskom art klubu za umjetnike. Član je akustičnog dueta Scarzzy & Nemesh.

– Nikola s kolegom na gitari i klaviru izvodi pop, rock i blues hitove te autorsku glazbu – kaže izvor blizak Nemešu.

Glazbenik je zadnju fotografiju s dragom objavio na svom profilu na društvenoj mreži krajem kolovoza 2016. Na njoj uživaju na plaži u Novigradu, gradu u kojem su se i vjenčali.

– Ne, ne, molim vas, ne želim ništa komentirati o tome. Na radnom sam mjestu – rekla nam je Kninjanka kad smo je priupitali o braku.

#tbt

A post shared by Kežuelna dominacija™ (@nemesh.boban.dzunglica) on

izvor: 24sata

Related posts