Vasići: Mika nije žena, njega su fotokopirali – Mika traži 2000 eura za izjavu?


Vasići: Mika nije žena, njega su fotokopirali – Mika traži 2000 eura za izjavu?

Vasići se ne mogu dogovoriti jesu li Mikine fotografije na kojima je odjeven u seksi ženu fotokopirane, fotošopirane ili montirane.

– Vidi se iz aviona da to nisam ja. Netko se lažno predstavlja. Privatno se Giba i ja nikad ne bismo tako odjenuli. Nemam potrebe obući se u ženu – tvrdi Mika.

Rada (52) i Rade (57) su u šoku.
– Netko je fotokopirao moje bliznake Miku i Gibu. Pa kako bi to bili oni? – zaključila je mama Rada. Sad smo u Zagrebu kod prijatelja, malo se provodimo. Ni sa čim se ne bavimo, kaže Mika Vasić (25). Dodaje da se pored toliko lijepih djevojaka nema potrebu odijevati kao žena. Frapantnu sličnost s djevojkom na fotografiji nije želio objasniti bez da mu se prije toga isplati 2000 eura. Mika i Giba odmalena sanjare da otvore frizerski salon jer su se kao djeca najviše voljeli igrati s lutkicama i šišati ih. No kažu da još nisu skupili dovoljno novca za vlastiti biznis. Tvrde da oko njih ima cura napretek.

– Zagreb je veliki grad, veći je izbor ljepotica, pa se bira – kaže Mika te dodaje da se za dobrim konjem diže prašina.

– Što više skandala, mi smo popularniji. To nam diže rejting, a i još ponešto – rekao je Mika.

I nakon objavljenih fotografija Mike u ženskoj odjeći, tata Rade opet brani svoje sinove i tvrdi da je riječ o nečijoj zlobi.
– To je netko montirao. Ma gdje bi se oni odjenuli u ženu. Ni slučajno. Ima dosta dušmana koji ih mrze – zaključio je Rade.

Rada se jako iznervirala zbog serije fotografija na kojima je Mika odjeven u ženu. Zaključila je da ne može više razgovarati i da se mora smiriti. Ipak, nešto kasnije se predomislila.
– Gledamo sliku i smejemo se. To je Fotošop. Da li misliš da bi pored svih nas moji sinovi mogli da promene pol? Oni su rođeni muškarci, ne mogu biti žene. Da izvineš, ali trebalo bi ti da dođeš kod nas u goste i vidiš da ima muški polni organ u gaćama. Oprosti na ružnom rečniku, ali drugačije ne umem da ti objasnim. Moraće onu stvar da pokaže da bi se svi uverili da nije postao žena. Ju, svašta! – rekla je Rada, a zatim joj je slušalicu oteo Mikin brat blizanac Giba.

– To nije moj brat. Neko je njegovu glavu stavio na žensko telo, tačno se primeti da je glava veća od tela. Ljudi se sprdaju s nama, verovatno su ljubomorni – poručio je Giba.

izvori: 24sata/kurir

Related posts