BIG BROTHER HRVATSKA 2018 počinje uskoro


BIG BROTHER HRVATSKA 2018 počinje uskoro

Big Brother ponovno će stići na male ekrane u programu RTL-a, a nova Big Brother kuća već se gradi u zagrebačkom Jadran filmu. Pripreme za najpoznatiji reality show traju od početka listopada, a na projektu radi 150 ljudi. Novi stanari uživat će u prostoru od 500 kvadrata, a na raspolaganju će, između ostalog, imati i jacuzzi usred dnevnog boravka.

To će biti najveća kuća do sada i bit će opremljena s 50 novih 4k kamera koje će snimati svaki korak u potpuno kontroliranom okruženju. Stanari će ove godine imati i vrt od 250 metara kvadratnih koji će biti smješten na krovu kuće. Natjecatelji još nisu poznati, ali gledatelji se sigurno mogu veseliti još jednoj paprenoj sezoni.

Deveta sezona napetosti, seksa, ljubavi i svađa vraća se na male ekrane. RTL televizija priprema novu sezonu realityja ‘Big Brother’ i to punih 13 godina nakon prve domaće sezone

Prošla je sezona bila ‘lokalna’, dok je sedma sezona iz 2015. bila regionalna, s natjecateljima iz Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

Gledatelje ovaj put očekuju nova uzbuđenja i javnosti dosad nepoznati stanari koji dolaze iz svih dijelova Hrvatske. Ovaj Big Brother bit će smješten u Hrvatskoj, točnije nova se kuća gradi u zagrebačkom Jadran filmu, a bit će najveća dosad.

Pripreme za najpoznatiji reality show traju od početka listopada, a na projektu radi 150 ljudi. Novi stanari uživat će u prostoru od 1150 kvadrata, a na raspolaganju će, između ostalog, imati jacuzzi i to, ni manje ni više, usred dnevnog boravka.

Pedeset najnovijih 4k kamera snimat će svaki njihov korak u potpuno kontroliranom okruženju u kojem će biti u milosti Big Brothera i ljudi s kojima će dijeliti svoj novi, privremeni dom. A ako se požele opustiti u vrtu od 250 kvadrata, stanari će ove godine morati prošetati do krova kuće, gdje će on biti smješten.

Big Brother, televizijski format zamišljen kao društveni eksperiment, već je gotovo 20 godina najkontroverzniji, ali i najuspješniji reality show na svijetu. Prikazivan je u svim dijelovima svijeta, doživio je brojne modifikacije, ali je u svim zemljama i svim sezonama jedna stvar ostala ista – baš ništa što se događa u njegovoj kući nikad mu nije promaknulo. I u novoj sezoni, koja uskoro starta na RTL-u, omiljeno ‘zabadalo’ priprema razna iznenađenja i scenarije kojih se ne bi posramili ni najveći svjetski pisci.

izvori: net/tportal/rtl

Related posts